محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
اسپری خوشبو کننده و ضد عفونی کننده کفش ( Nano Sun ) ساخته شده از مواد طبیعی و با تکنولوژی نانو ، از بین برنده بوی نامطبوع پا و کفش ، حجم 100 میلی لیتر
دارای دو رایحه هوگوباس و کنزو
توجه: موجودی انبار محدود!
تاریخ در دسترس بودن
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
اسپری خوشبو کننده و ضد عفونی کننده کفش از برند نانوسان، به طور اختصاصی به منظور از بین بردن بودی نامطبوع انواع کفش ها تولید شده است. این اسپری علاوه بر از بین بردن بوی بد و ایجاد رایحه های مطبوع در فضای داخلی کفش، خاصیت ضد عفونی کنندگی و آنتی باکتریال نیز دارد که این خاصیت باعث می گردد تا . همچنین به علت طبیعی بودن مواد سازنده، این محصول دوستدار محیط زیست و سلامت انسان بوده و به همین دلیل استفاده از آن هیچ ضرری نخواهد داشت.
رقیبی نداره و استفاده اش به قیمتش میارزه
آنلاین کالا با هدف تبدیل شدن به بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی ایران، با گستره ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده ی سنی، برای کاربران خود «تجربه لذت بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی میکند. «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا» سه اصل اولیه است که آنلاین کالا از نخستین روز تاسیس با بهره گیری از تجارب برترین فروشگاه های اینترنتی کشور تلاش کرده به آن پایبند باشد.