بخرید و 29,440 ریال تخفیف در خرید بعدی دریافت کنید !

قابلمه گرانیتی 11*22 Hascevher

قابلمه گرانیتی 11*22 Hascevher

( )

قابلمه گرانیتی  11*22 Hascevher   دارای هسته‌ی مرکزی آلومینیوم به ضخامت 4 میلی‌متر با روکش 5 لایه‌ی گرانیت

Hascevher - هاس جِوهِر‌

3,680,000 ریال

در انبار موجود نیست

ثبت تلفنی سفارش

افزودن به لیست دلخواه

  • مشتریان وفادار

    با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید

  • سوالی دارید ؟

    با شماره 02188310034 تماس تلفنی بگیرید، راهنمای شما خواهیم بود.
  • راهنمای خرید آنلاین

    راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید
  • مشکلی در خرید اینترنتی دارید؟

قابلمه گرانیتی به قطر 18 و ارتفاع 9 سانتی‌متر
دارای دو عدد دسته و قپه‌ی روی در از جنس باکالیت
دارای هسته‌ی مرکزی آلومینیوم به ضخامت 4 میلی‌متر با روکش 5 لایه‌ی گرانیت
پخش یکنواخت و انتقال فوق العاده حرارت
بدنه یکنواخت که تا سالیان سال رنگ آن تغییر نمی‌کند (در نمونه‌های بدل بعد از مدتی استفاده رنگ زیر و داخل آن سیاه می‌شود)

نماد اعتماد الکترونیکی

من یک ماهه این قابلمه رو خریداری کردم به همراه یه سرویس قابلمه از همین برندبرای تکمیل کردن سرویس
یه عالمه حسن داره...کیفیتش واقعن خوبه، غذا توش خیلی خوشمزه میشه و اصلن نمیچسبه و شستشوش خیلی راحته
خیلی از خریدش راضی هستم
اولاش وزن قابلمه هاش برامون سنگین بود ک به مرور زمان کاملن عادی شد (اخه سرویس قبلی ای ک داشتیم زیادی سبک بود بد عادت شده بودیم)
یکم باید با احتیاط باهاش رفتار کنید دراش شیشه ای هست و اگه مواظب نباشید از روش سر میخوره...برای ما تاحالا نشکسته اما استرسش رو داریم
البته اگر هم درش بشکنه اونقدر گارانتی و پشتیبانیش خوب هست ک بگید براتون میفرستن (در صورت موجودی)
و دیگه اینکه اگه روی شعله ی خیلی بزرگ و شعلهی زیاد بذارید در حدی ک شعله به دسته ها بخوره، میسوزه و بوش میره هوا...توی دفترچه اش هم نوشته ک باید مواظب دسته هاش باشید چون میسوزه

در عجبم بعضی عزیزان نقد های غیر معمولی گذاشتن مثلا ذرت درست کردن ذرت با نمک مذاب که هر تقلون سرامیک و گرانیتی رو داغون میکنه و باید در ظروف استیل یا هارد انودایز یا ظروفی که پوشش نچسب ندارن تهیه بشه و گرنه نمک حرارت دیده بسیار اسیب میزنه همینطور که ظرفو تکون میدید تا ذرتا پف کنه انگار دارید قابلمه رو با اسکاچ می سایید !!!و به پوشش نچسب قابلمه در ضمن این ظروف رو بهتره که با صابون مایع و ابر لطیف شستشو بدید تا مایع ظرفشویی که بمرور سطح نچسب ظروف رو از بین میبره اما کیفیتش بسیار بسیار بهتره تا دیگر قابلمه های داخلی و من چون رشتم و تخصصم اشپزی خوب رو نظر من میتونید حساب کنید اما بطور کل باید از ظرف اشپزی نچسب چه گرانیت چه تفلون با مدارا رفتار بشه و گرنه اگر نمیتونید و عاشق مایه ظرف شویی اسکاچ و قاشق کشیدن در ظرف هستید از ظرف هارد انودایز یا حداقل استیل استفاده کنید تا سلامت خودتون و خانوادتون بخطر نیافته

من که پشیمپنم از خریدش دسته هاشون جنس نسوز نداره یه کم شعله زیاد باشه سریع میسوزه و سیاه میشه.من رنگ کرمش و دارم دسته هاشون اگه مواد رنگی بخوره دیگه پاک نمیشه.
توش ذرت درست کردم بعد از چند دقیقه کف ش با نمکهایی که تو قابلمه بود ساییده شد و رفت.دور درب قابلمه هم جنس فلز داره که بعد مدت کوتاهی قابلمه رو میسابه و گرانیتش میره.
موقع خرید گفتن ضد خشه و میشه از قاشق فلزی استفاده کرد بعد که رفتم کارت گارانتی و بگیرم نوشته فلز بزنید از گارانتی خارج میشه.