محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
تابه 32 گرانیت دو دسته مدل 3232 برایتون :
تابه گود دو دسته BFP-2828
سایز 28
ضخامت بدنه : 2.0 میلیمتر
ضخامت کف قابلمه: 5 میلیمتر
درب: شیشه ای استیل
دکمه : قلبی استیل
نوع تفلون: Excilon سرامیک مشکی
نوع تفلون:Greblonگرانیت خاکستری
توجه: موجودی انبار محدود!
تاریخ در دسترس بودن
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید
تابه 32 گرانیت دو دسته مدل 3232 برایتون
تاوه گود دو دسته BFP-3232
سایز 32
ضخامت بدنه : 2.0 میلیمتر
ضخامت کف قابلمه: 5 میلیمتر
درب: شیشه ای استیل
دکمه : قلبی استیل
نوع تفلون: Excilon سرامیک مشکی
نوع تفلون:Greblonگرانیت خاکستری
گرانیت
گرانیت نام دیگر سنگ خاراست. این ماده، ده برابر سخت تر از تفلون است. همچنین به دلیل سنگی بودناش گرما را در خود نگه داشته و غذا در آن دیرتر از ظروف معمولی میسوزد. تمیز کردن گرانیت بسیار ساده است؛ کافیست دستمالی خشک بر آن کشیده و ذرات غذا را از رویش پاک کنید. حتما میدانید که استفاده از روغن تنها برای این است که غذا در زمان سرخ شدن به کف ظرف نچسبد. بنابراین در زمان استفاده از ظروف گرانیتی، نیازی نیست که از روغن یا کره استفاده کنید و به همین دلیل غذای پخته شده کالری کمتری داشته و سالمتر خواهد بود. یکی دیگر از خواص این ظروف تغییر ندادن طعم غذاست. تفلون به دلیل اینکه از مواد مصنوعی ساخته میشوند، تا حد بسیار کمی با غذا ترکیب شده و طعم آن را تغییر میدهند. ولی گرانیت مادهای طبیعی است و طی سالیان سال در طبیعت به وجود آمده و پایدار شده است. دمایی که روی اجاق به گرانیت میدهیم، بسیار کمتر از مقداری است که در زمان تشکیلاش به خود دیده است، و به همین دلیل میتوان مطمئن بود که ملکولهای خود را از دست نمیدهد.